KBC-PersoneelsGala 2014 op 15 november in Antwerpen. Jij komt toch ook?

October 13, 2014 in Uncategorized by Katia Stroobants

Op vraag van de Nationale personeelskringen, bezorgen we jullie bijgaand bericht:

Een feest voor en door KBC’ers

Het KBC-PersoneelsGala is een laagdrempelig, ongedwongen evenement voor iedereen. Uiteraard is je partner ook welkom. Het feest wordt georganiseerd door KBC-vrijwilligers uit alle domeinen, met de actieve ondersteuning van HR België. Zin in een leuke en ontspannende avond met je collega’s? En dat op een mooie locatie? Kom dan op zaterdag 15 november naar de Hortazaal in Antwerpen.

Het programma

Het feest begint om 21 uur met een receptie en een speech door Daniel Falque en Werner Franck. Om 22 uur geven we het échte startschot. Als de sfeer erin zit, duurt het feest tot in de vroege uurtjes… De eerste 100 aanwezigen nemen deel aan een gratis tombola waarbij je o.a. een etentje of een reischeque kunt winnen.

Het thema

Als thema kozen we dit jaar voor groen. Groen staat voor optimisme, vertrouwen, liefde en harmonie. Toon dat op een creatieve manier in je kledij. Wees zelf geen groentje maar breng eventueel wel een groen blaadje mee. En wij garanderen je dat het gras die avond in Antwerpen groener zal zijn.

Inschrijven vóór 3 november

Schrijf je in via deze link. Je inschrijving is pas definitief nadat je 10 euro per persoon hebt gestort op rekeningnummer BE13 7310 3836 0239. Vermeld in de mededeling zeker de namen van de deelnemers.

Het goede doel

Ook dit jaar dragen we ons steentje bij voor een goed doel. De opbrengst van de vestiaire schenken we aan BRS, voor hun microfinanciering. Meer informatie daarover vind je op de website van BRS: www.brs.coop/nl/Microfinance.

Meer info

Wil je meer weten over de locatie, parkeergelegenheid of overnachtingen? Je vindt alles op je iNet > KBC-PersoneelsGala. Vragen of opmerkingen? Zin om mee te helpen? Laat het weten via personeelsfeest@kbc.be.