SAMEN – 22 april 2018

March 8, 2018 in Uncategorized by Katia Stroobants

Beste leden,

De KBC-Fotoclub is één van de personeelskringen die zich laat zien op het Personeelsfeest SAMEN, dat dit jaar doorgaat in Mechelen op zondag 22 april.

We voorzien een fototentoonstelling met maximum 50 foto’s, waar onze leden hun beste werken kunnen tonen.

En we zorgen voor een stand waar KBC-collega’s een foto van hun kinderen kunnen laten maken.

Hierbij dus een oproep om ons maximum 10 foto’s te bezorgen:

• maximum 5 van één van onze activiteiten (liefst foto’s uit de periode na 2013, want toen exposeerden we op de KBC-Arteveldetoren in Gent)
  • maximum 5 vrij te kiezen foto’s.

Geef aan welke foto’s je graag afgedrukt wil zien (maximum 5).  Deze afdrukken (formaat +/- 40 x 50 cm) bezorgen we je na de SAMEN-dag.

De andere worden digitaal getoond.

Stuur je foto’s uiterlijk 31 maart 2018 in een zo hoog mogelijke resolutie via WE-transfer (www.wetransfer.com) door naar info@kbc-fotoclub.be.

En schrijf je vóór 23 maart in voor SAMEN.  Dan kan je zelf ook jouw werk en die van onze andere leden komen bewonderen.